rólam

Császár Claudia

A természetes szépségű pillanatok mestere vagyok, akinek a szívét a cica fotózás és az ettől elválaszthatatlan empátia vezérli.

Amikor elkezdtem cicákat fotózni, akkor kapott értelmet az elmúlt 20 év fotógráfusi szakmai tudása, és tapasztalata. Ezekkel a fotókkal találtam meg igazán önmagam, itt tudom leginkább megmutatni azokat az érzéseket, amiket mi, akik együtt élünk legjobb barátainkkal, az állatainkkal – nap - mint nap átélünk.

Több mint 25 éve fotózok ebből 8 éve foglalkozom cicafotózással – rendezvényeken, macskakiállításokon, és tenyésztőknél egyaránt.

A fotográfia nekem mindig az öröm szolgáltatásáról szólt. Én "csak" a szépet akarom látni és láttatni! Persze ez némiképp erőszakos dolog, hiszen "rákényszerítelek", hogy az én szememmel lásd a világot - de én próbálom a Te lelkeddel látni és megörökíteni amit szeretsz - meg amit én szeretek: ahogy Ők a - cicák - élnek velünk.

Ezeket a mindennapi, vagy ritka (?) pillanatokat szeretném maradandóvá tenni számodra, és mindenki más számára, aki megnézi a képeimet.

Nagyon szívesen fotózok családokat, kutyusokat (látogass el a www.selfiegarden.hu vagy a www.fotoneked.hu oldalamra is), de a cicákkal alakult ki a legbensőségesebb viszonyom az évek alatt.

Szeretettel látlak honlapomon, nézz körül a galériában, ha szeretnél te is fotókat a legjobb barátodról, a kapcsolat menüpontban megtalálsz minden elérhetőséget hozzám.​

Engedd meg, hogy átadjam neked azt a varázslatos élményt, amit a cica fotózás nyújthat. Gyere, és fedezd fel a macskák varázslatos világát egy olyan fotós lencséjén keresztül, aki szinte úgy látja a világot, mint maguk a macskák.

Császár Claudia