A három kiscica

2024.02.15

A három kiscicaEgyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három kis skót lógófülű kiscica, Bonnie, Charlie és Daisy. Ezek a kis cseperedő cica kölykök mindig kíváncsiak voltak, és egy nap úgy döntöttek, hogy felfedezik az erdőt, amely a házuk közelében terült el.
Amikor beléptek a sűrű fákkal borított erdőbe, azonnal érezték a mágikus hangulatot, rögötön tudták, hogy ez egy varázserdő. A fák ágai mesésen hajlottak ide, meg oda, a virágok szokatlan színekben pompáztak, és a patak mellett tündérek szálltak pillangónak álcázva magukat. A kiscicák boldogan ugrándoztak és játszottak a varázslatos helyen, amikor hirtelen elszakadtak egymástól.
Mindhárman különféle csodálatos helyekre tévedtek, és egyre csak bolyongtak a varázserdő mélyén. Ahogy közeledett az este, kezdték hiányolni egymást.
Aztán, a varázserdő közepén, egy tisztáson egyikőjük találkozott egy jóságos fotóssal, aki éppen csodás pillanatokat örökített meg a természetben. A fotós, rögtön észrevette, hogy valami nincs rendben a kiscica körül, odament hozzá, és megkérdezte, mit csinál ilyen messze mindentől?
A kölyökmacska szomorúan elmondta történetét, és hogy elvesztette a testvéreit, de a fotós megígérte, hogy segíteni fog nekik megtalálni egymást és az igazi gazdijukat.
A fényképész elővette varázslatos kameráját, amelybe belenézve, láthatóvá váltak a varázserdő mélyén kóborló kismacskák, és minden exponálásnál közelebb kerültek egymáshoz a lógófülű kiscicák.
Végül, a varázslatos kamera segítségével megtalálták egymást, és boldogan ölelkeztek össze. A fotós pedig betette őket egy varázsdobozba, ami visszarepítette mindhármukat az otthonukba, ahol már várt rájuk az igazi gazdijuk.
A kiscicák és a gazdik boldogan éltek onnantól, és sosem felejtették el a varázserdőben tett kalandjaikat és a jóságos fotóst, aki segített nekik egymásra találni és hazajutni.
Ez a kis történet mindig emlékeztette őket arra, hogy ha el is kóborolnak, mindig megtalálják a haza vezető utat, mert az otthon az a ház, ahol a szeretet lakik.
Császár Claudia 🐾